Къща “Илияна” предлага добре обзаведени стаи за гости с 2 или 3 легла и е разположена на централната улица на гр. Бяла - Андрей Премянов 111, в посока пристанището и е подходяща за отдих на големи фамилии или няколко приятелски семейства. Географското разположение на гр. Бяла, позволява на гостите за около 1 час с кола да посещават най-големите атракционни и хазартни центрове намиращи се в комплексите Слънчев бряг и Златни пясъци. Къщата се намира на около 850 м от плажа и водната пързалка. На разстояние от няколко километра могат да се посещават плажовете на гр. Обзор; къмпинг Луна; пристанище Бяла; Бяла река и Карадере.

Пространството около къщата е застлано с естествен камък; положената външна топлоизолация на стените и покрива и покритите балкони/тераси гарантират приятна температура в стаите. В двора засаден предимно с лози, плодни дръвчета и цветя са ситуирани:

- площадка за отдих с малък басейн
- площадка с атрактивен кладенец и беседка
- барбекю с навес

Гостите могат да ползват кухня-трапезария с кабелна TV и DVD, Wi-Fi, вътрешен паркинг за 3-4 автомобила, самостоятелен сейф.